Goedkoopste van Nederland Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €40,-

Betaalmogelijkheden

Vooraf overmaken
U kunt het orderbedrag o.v.v. uw ordernummer overmaken naar onderstaand rekeningnummer:
IBAN NL82 RABO 0307 889 092
Bank Rabobank
BIC RABONL2U
Plaats Hardenberg 
Ten name van inktprecies


iDeal 
Voor onze iDeal betalingen maken wij gebruik van Sisow betaalsystemen. Sisow is aangesloten bij DNB en biedt een veilige omgeving voor uw betaling. Meer informatie vindt u op www.ideal.nl en www.sisow.nl.

Sofort Banking / Mister Cash 
Voor onze Sofort Banking en Mister Cash betalingen maken wij gebruik van Sisow betaalsystemen. Sisow is aangesloten bij DNB en biedt een veilige omgeving voor uw betaling. Meer informatie vindt u op www.sisow.nl.

PayPal
Daarnaast kunt u betalen via PayPal. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van PayPal. 

Afterpay (digitale factuur of eenmalige machtiging)
AfterPay voert voor www.inktprecies.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.inktprecies.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €150,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.